Ovaj spektakularan hotel, gde je mašta postala stvarnost ima samo šest soba koje više podsećaju na kućice na drvetu. Uzdignute su iznad zemlje šest metara.

OVAJ spektakularan hotel, gde je mašta postala stvarnost, nalazi se u severnoj Švedskoj. Ima samo šest soba, koje, doduše, više podsećaju na kućice na drvetu.

Uzdignute su iznad zemlje šest metara, dimenzija savršene kocke – četiri puta četiri metra. Fasada je kompletno napravljena od ogledala koja imaju infracrveni film kako bi se zaštitile ptičice koje žive u šumi.

Gosti hotela mogu da uživaju u šetnji, a ako se umore, uvek im je na raspolaganju vožnja snoumobilom. Mogu i da jure saonicama koje vuku psi, pecaju u zamrznutom jezeru, izgrade iglu i još mnogo toga. Sauna se, naravno, nalazi na drvetu, a grejanje se dobija iz zemlje, pa je hotel kompletno „eko-frendli“.

Kada je Evie Claire izašla na scenu u emisiji “America’s Got Talent”, publika i žiri nisu znali koliko će dirnuti srca svih ljudi. Evie je pratila svoj san prijavljujući se na ovu audiciju, ali je imala i srceparajuću priču koju želi podijeliti sa ostalima. Njen tata umire od raka.

Ova djevojčica je ostala hrabra i većinu vremena je uspijevala da zadržava emocije. Na svom prvom nastupu, očarala je publiku svojim predivnim, jakim glasom.

“To je uvijek bio moj san,” rekla je. “Otkad sam bila mala,” Evie je objašnjavala žiriju zašto je željela da pjeva i da nastupa.

Potom je podijelila podatak da posvećuje svoju izvedbu pjesme Christine Perri “Arms” svom tati. Njemu je dijagnostikovan rak pluća, u četvrtom stadiju 2016. godine, iako mu je dato samo 5% šanse da će preživjeti , on je nastavio da radi u zatvoru u malom gradu u kojem žive da bi mogao izdržavati svoju porodicu.

“Večeras sam ovdje da pjevam za njega,” rekla je.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...