Stephanie Burton stoji u hodniku doma koji dijeli sa suprugom i njihovom kćerkom tinejdžerkom. Na pod spušta malu putnu torbu i doziva ih.

Dok joj muž prilazi da je pozdravi, gura torbu u stranu, ali i sjećanja na događanja u protekla 24 sata. Stephanie je prošlu noć provela u hotelu sa svojim ljubavnikom, a sad se vratila u stvarnost, u porodični život.

“Postoji ta druga strana mene koju sam godinama zanemarivala, sve dok se nisam upustila u preljub prije 18 mjeseci. Dio mene želi skinuti teret koji nosim svakodnevno i postati seksualno biće, barem na nekoliko sati”, tvrdi ova poslovna žena.

Aferu drži u tajnosti, za nju zna samo njena najbliža prijateljica, koja i sama ima ljubavnika.

Istraživanje koje je u Velikoj Britaniji proveo Femail pokazuje da jedna od pet žena ima ljubavnika, a 40 posto njih priznalo je da su bile nevjerne sadašnjem partneru. Čak 47 posto prevarenih muškaraca nema pojma da su prevareni.

Kako se pokazalo, kad je riječ o ženama, preljub više služi kao distrakcija od teškoća svakodnevnog života. Ipak, ne može se reći da ih ne privlači i fizičko uzbuđenje.

Stephanie tvrdi da nema nikakvu namjeru ostaviti muža, osim što bi uništila porodicu, uništila bi i život u kojem je sretna.

“Volim naš dom, volim naš društveni život, a i dalje se seksam s mužem jednom sedmično. U redu, malo mi je dosadan nakon skoro 20 godina, radoholičar je i opsjednut svojim poslom pa mi je često žao što nemamo drugih tema za razgovor. Volim ga i ne mogu zamisliti život s nekim drugim. Nadala sam se da će moja afera oživjeti naš seksualni život. Ne želim uništiti brak i jako pazim da me ne ulovi. Poslovna putovanja omogućavaju mi da tu i tamo ubacim noć s ljubavnikom”, rekla je Stephanie, čiji je ljubavnik također oženjen.

Tvrdi da nije ljubomorna na njegov brak niti se osjeća krivom.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...