Kako da znate da li je muškarac zaljubljen? Evo nekoliko nesvjesnih radnji koje rado čine zaljubljeni muškarci.

Darežljiv

Ako da posljednji zalogaj torte, to je kao neki način prosidbe hranom. Isto važi i za vas. Prvi put kada shvatite da rado podijelite posljednji zalogaj omiljenog slatkiša ili jela s partnerom, znajte da ste zaljubljeni u njega.

Razmazili ste se

Radi stvari koje nikada inače ne bi radio, samo zbog toga što vi to volite i želi biti učesnik u tome.

Ne gubi živce

Kada kažete nešto što radi „pogrešno“, a on jednostavno ne dobije nervni napad, već stvari prihvata kao informaciju. Čak i kada mu podignete živac, on će to izraziti na ljubazan način, jer vas ne želi povrijediti.

Topi se pred vama

Smatra da ste vi najzgodnija žena na svijetu. Strije? Celulit? Nema vremena da primjećuje nebitne stvari.

Pamti sve

Nije važno da li su u pitanju krupne stvari ili sitnice. On će vam organizirati rođendanski party ili upamtiti najdraže piće, sve samo da vam udovolji.

Pomno vas posmatra

Muškarci vole kada ste vi savršeno sređene za izlazak, ali kada je ozbiljno zaljubljen u vas, on će vas posmatrati kao milion dolara čak i kada radite obične svakodnevne stvari.

Govori porodici o vama

Oni znaju da imate sjajnog šefa na poslu, da ste se zaglavili u liftu jučer popodne ili bili na večeri s najboljim drugaricama za vikend.

Dijeli osjećanja

Svaki tip koji voli svoju djevojku i nalazi se u dobrim partnerskim odnosima neće propustiti priliku da joj otvoreno kaže kako se osjeća. Čak će i najzatvoreniji tipovi imati momente pokazivanja nježnosti, piše Cosmo.

KOMENTARI:
Loading...