Jennifer Aniston proslavila je 50, rođendan i pojavila se gola na novoj naslovnici američkog izdanja Harper’s Bazaara za juni ii juli. Unutar izdanja nalazi se i njena crno-bijela fotografija u toplesu, tamnim najlonkama i kratkim crnim hlačicama na pijesku. 

Kako je rekla za Harper’s Bazaar, misli da su naša tijela predivna i da joj je fotografiranje u toplesu bilo sasvim normalno. “Ne bi trebalo biti nikakvog stida niti neugode oko toga.” 

U intervjuu je razgovarala o svom ljubavnom životu i priznala kako za to nema vremena te da joj veze nikada nisu bile prioritet, ali je i priznala da u partneru traži osobu koja ima dobar humor, koja je samouvjerena i draga. Pozvala je i mlade da krenu na psihoterapiju ako smatraju da im je to potrebno i da se toga ne trebaju ustručavati te ispričala koliko je i njoj to u životu pomoglo.

Priznala je i kako nije previše lako izgledati tako dobro s 50 godina. Vježba pet dana u sedmivi, s time da je boks vježba koju radi tri od tih pet dana.

Jennifer ćemo uskoro moći gledati u novom filmu s Adamom Sandlerom u filmu Murder Mystery, a trenutno traje snimanje serije First Ladies u kojoj će ona glumiti prvu homoseksualnu predsjednicu SAD-a. Iščekuje se i serija The Morning Show koja će se početi prikazivati ove jeseni na Apple TV+. U toj seriji glumit će s Reese Witherspoon i Steveom Carellom.

alt

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...