Žene obožavaju gledati muškarce, ništa manje nego oni njih, štaviše, ako uzmemo u obzir njihovu diskretnost, vjerovatno im oko puno češće zaluta na zgodnog frajera nego obrnuto.

Kako svaka žena ima neke svoje kriterije i favorite, ne možete nikad biti sigurni da ćete joj zapeti za oko, no nekoliko stvari je univerzalno, pa čisto da znate kako to počinje skeniranje u ženskom umu…

Prve stvari koje se gledaju su visina i težina. O.K. i tu postoje određene preferencije, no ipak i dalje vrijedi ono generalno pravilo o višim i vitkim muškarcima. Ako vas priroda nije obdarila visinom, to se i može nadoknaditi pravim izborom cipela, ali trbuh ćete morati izravnati vlastitim trudom i znojem.

Dobro je imati privlačno lice, naravno, ali ako je oko njega neuredna kosa, na njemu zamršena brada a ispod njega odjeća nabacana bez smisla ili urednosti – možete biti lijepi kao grijeh, ali nećete proći.

No, sad dolazimo na ono što možete i sami – biti komunikativni i samopouzdani, ali ne i nadmeni, a ono što će privući svaku ženu je šarmantan osmijeh praćen smislom za humor s mjerom.

KOMENTARI:
Loading...