Mnogi od nas često prave iste greške kada se nakon seksa ne posvete dovoljno partneru, nego se odmah okrenemo sebi. Kako ne biste na samom kraju upropastili cijeli čin, obratite pažnju na nekoliko stvari koje ne biste smjeli činiti.

Nemojte odmah zaspati

Mnogi parovi bar jednom su se našli u ovoj situaciji kada jedan ili oba partnera zaspu odmah nakon seksualnog čina. Ukoliko odmah zaspite teško ćete moći sijeniti novo iskustvo niti ćete uživati u trenucima nakon strastvenog zbližavanja.

Žurite da stignete do kupatila

Iako se nećete buniti protiv znojnog seksa, često ćete odmah nakon što je igra gotova požuriti pod tuš kako bi se oprali. Zapitate li se ikad da li bi se vaš partner možda još malo mazio? Ostanite pored njega i ne trčite u kupatilo!

Ne zovite prijatelje

Nema ništa gore od toga da za vrijeme seksa i odmah kada sve završite žurite do mobilnog telefona kako biste vidjeli propuštene pozive i poruke. Sasvim neprivlačno!

Ne napuštajte prostoriju

Ukoliko odmah nakon seksa odjurite negdje kako biste nastavili sa drugim aktivnostima, partner može lako pomisliti da ni tokom seksa niste bili fokusirani na njega.

Spavanje odvojeno

Time ne samo da ubijate strasti koje su vladale te večeri, nego možete upropastiti šanse za seks i tokom narednih dana.

Djeca ne trebaju spavati s vama

Mnoge majke vole da djeca spavaju kraj njih, ali nemojte da se to dogodi nakon seksa.

Ne tražite hranu

Ne želite da vaš partner pomisli da ste tokom seksa razmišljali o hrani – to će uništiti svu čaroliju.

KOMENTARI:
Loading...