Gledaoci “Slagalice” nedavno su imali priliku da vide još jednu smiješnu situaciju u najpopularnijem kvizu na ovim prostorima.

Naime, igra “Korak po korak” posebno ih je zabavila, jer su se na ekranu kao razjašnjenje nepoznatog pojma pojavili opisi “žene ga obožavaju”, “najčešće se obrađuje” i “veoma je tvrd”.

Slučajno ili namjerno, oni koji su zaduženi za pripremu pitanja u kvizu učinili su da većina ljudi pomisli da je konačno rješenje muški polni organ, a zapravo je bio dijamant.

Za kratko vrijeme ova situacija je postala hit na društvenim mrežama. Jedni smatraju da je ovakav način igranja pojmovima i riječima simpatičan, dok drugi misle da je to neprikladno za “Slagalicu”, koja ima status porodičnog kviza, s trajanjem dužim od 20 godina.

Ovim povodom novinari “Kurira” pokušali su da stupe u kontakt sa supervizorom kviza Milkom Canić, ali ona nije bila dostupna za komentar.

Ovo nije prvi put da se slične stvari dešavaju u “Slagalici”. Prošle godine u istoj igri bili su ponuđeni opisi “može da bude suva, mada je najčešće vlažna” i “uvijek je topla, a ponekad i vrela”, što se odnosilo na njušku, a ne na ženski polni organ, kako su mnogi pomislili.

KOMENTARI:
Loading...