U raspravi na popularnom Redditu koja je privukla puno pažnje žene su otkrile šta bi željele da muškarci više rade u krevetu.

Veliki broj žena priznao je da zaista uživaju u poljupcima po vratu, no jedna korisnica Reddita navela je bitno upozorenje.

“Poljupci po vratu bez ljubavnih ugriza”, napisala je.

Općenito, žene žele da muškarci više pažnje posvećuju predigri, umjesto tretiranja penetrativnog seksa kao glavnog ili jedinog događaja. “Nekako je dosadno kad samo nabija i to je to”, napisala je komentatorica, jedna od više hiljada njih koje su ostavile svoje mišljenje.

“Predigra se zbilja zanemaruje”, dodala je druga korisnica.

“Ne možete samo nabijati i očekivati da budemo na istom nivou. Morate nas prvo zagrijati da budemo spremne. Zamislite nas kao roštilj. Da, roštilj. Ne možete samo pljusnuti komad mesa gore kad ugalj nije ni vruć.”

Brojne žene složile su se i oko toga da bi muškarci “trebali raditi više buke”, a mnoge dodaju da im se sviđa kad im tipovi tokom seksa šapću seksi stvari u uho.

“Govori seksi. Šapći mi u uho. Sve te stvari čine te puno boljim od nekoga ko je previše kul da bi uopće ispuštao zvukove.”

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...