Dino Merlin je sinoć održao spektakularan koncert u Beogradu. Publika je tri sata uživala u pjesmama bh. kantautora u najvećoj areni u Srbiji, a koncertu je prisustvovalo 17.000 ljudi.

aa_picture_20151024_6614839_high

Dino Merlin održao je večeras u Beogradu koncert pred više od 20.000 ljudi. Arena je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a novo druženje zakazano je za sutra kad će raspjevani Sarajlija ponovo napuniti dvoranu s obzirom na činjenicu da su ulaznice za oba koncerta davno rasprodate.

Merlin je koncert otvorio izvedbom hita s posljednjeg albuma Hotel Nacional – pjesme Školjka. Tu, kao i ostale pjesme, publika je horski pjevala s popularnim Bosancem. Sve je ličilo na sjajno režirani film u kojem je svaki akter briljantno odigrao svoju ulogu na sceni.

Kantautor je potvrdio reputaciju koja ga prati, opravdao je sva očekivanja, ali treba reći da je i beogradska publika večeras bila za čistu peticu. Sve pjesme pjevala je zajednom s Merlinom, a prije, tokom i poslije koncerta, nije zabilježen ni najmanji incident.

Posebno emotivan bio je moment kad je Dino zapjevao pjesmu Kad si rekla da me voliš posvetivši je supruzi uz riječi: ”Znam da me čuješ i da plačeš…”.

Na kraju, nakon skoro trosatnog nastupa, publika nije tek tako pustila Merlina da napusti scenu. Naime, nakon što je najavio da će mu pjesma Sve je laž biti posljednja koju će otpjevati, publika mu naprosto nije dozvolila da napusti scenu.

Nezaboravno večer i svijetla tačka u karijeri najpopularnijeg bh. pjevača. A nastavak je već sutra. Pogledajte najinteresantnije detalje s koncerta Dine Merlina.

KOMENTARI:
Loading...