Sve ono o čemu većina nas može samo sanjati, spojilo se u besprijekoran porodični dom holivudskog para Mile Kunis i Ashtona Kutchera.

A kako izgleda njihov dom iz snova i koje sve tajne krije, otkrili su za naslovnicnu najnovijeg broja magazina “Architectural Digest.”

Par, koji je u sretnom braku od 2015. godine, svoj su dom iz snova gradili i uređivali posljednjih pet godina i to od samog početka i uz pomoć arhitekte Howarda Backena i dizajnerice interijera Vicky Charles, koji su uslišali sve njihove želje i ideje.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Furnish Bainbridge (@furnishbainbridge)

A finalni proizvod pokazali su ekskluzivno za junsko izdanje “Architectural Digest,” u kojem je na fotografijama njihov dom došao do punog izražaja.

– Željeli smo dom, a ne prostor za pokazivanje – kazala je u intervjuu 37-godišnja Mila Kunis, pričajući o njihovom novom porodičnom domu smještenom na brdima, a kojeg od milja zovu KuKu Farms.

Par, koji ima šestogodišnju kćerku Wyatt i četverogodišnjeg sina Dimitrija, iskoristili su sve blagodati svog imanja, pa zemlju oko kuće koriste za sadnju i berbu kukuruza tokom pandemije koronavirusa.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stuDIEU (@studieu__)

Naša je ideja bila da kuća izgleda poput stare staje, nešto što je tu već desetljećima i što je pretvoreno u kuću, no s druge strane da bude moderna i ima sve potrebno. Odlučili smo da svako napravi svoj izbor onoga što želi, i na kraju zaključili da je 90 posto odabranih slika onoga što želimo kod jednog i drugog istog, a većinu tih kuća dizajnirao je upravo Howard – dodao je 43-godišnji Ashton Kutcher i potom nastavio:

Nisu dugo promišljali da angažiraju upravo Backena, čiji je rad prepoznatljiv upravo po izgledu “modernih kuća na farmi,” te je on njihovu viziju i ostvario.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Excuse our accents (@excuse.our.accents)

Zajedno sa svojim timom, arhitekt je iskoristio rustikalno obnovljeno drvo, beton i staklo, kako bi izgradio glavnu kuću, ali i pansion, tzv. staju za zabave i paviljon s roštiljem u dvorištu.

Ono što im je bio cilj je da stvore dom koji će biti održiv, pa se tako na cijelom imanju koristi solarna energija.

A kada je riječ o unutarnjem uređenju, glumački par povjerenje je dao Vicky Charles.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Main Line Fine Homes (@mainlinefinehomes)

U cijeli prostor dizajnerica je ukomponirala i neke detalje iz njihovih prijašnjih domova, uključujući i stolice u obliku trona, koje je Kutcher naručio iz Indije, a koje su svoje mjesto dobile u jednom od kupatila, dok je predimenzionirani kristalni luster završio u staji za zabavu.