Nekada najpoželjniji neženja, a danas sretan otac i suprug, George Clooney, otkrio je neke pojedinosti iz života svojih blizanaca – dvogodišnjeg sina Alexandera i kćeri Elle. Povodom promocije nove mini serije ‘Catch 22’, glumac se u američkoj emisiji “Today” ponosno pohvalio kako su njegova djeca već naučila abecedu na talijanskom i engleskom jeziku.

Watch George Clooney, Kyle Chandler and Christopher Abbott’s full interview with @savannahguthrie about their @hulu show #Catch22, family, George’s twins and more. pic.twitter.com/kXC15O3Z3k

— TODAY (@TODAYshow) 7. svibnja 2019.

“Oni su dobra i sretna djeca. Puno se smiju i već sada izvode nepodopštine. Stavljaju maslac od kikirikija na svoje cipele, govore kako je to kakica i to im je jako smiješno. Iako su blizanci, oni imaju sasvim različitu osobnost i jako su pametni i zabavni. Već sada znaju abecedu na talijanskom i engleskom’, rekao je George. nadodajući: ‘Iako su blizanci oni su sasvim različite osobnosti, no jako su pametni i zabavni. Već sada znaju abecedu na talijanskom i engleskom jeziku, a to ni ja ne znam”, našalio se George.

Getty Images

Dvostruki dobitnik Oscara također nije mogao sakriti koliko je ponosan i na svoju suprugu Amal i koliko joj se divi što uspijeva biti i poslovna žena, ali i majka i supruga.

New York, NY - Amal Clooney is seen heading out with her adorably dressed twins Alexander and Ella in New York City. Missing from the chilly outing was Amal's husband, George Clooney.Pictured: Amal Clooney, Alexander Clooney, Ella Clooney *UK Clients - Pictures Containing ChildrenPlease Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 400907950, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USAProfimedia, Backgrid USA

“Amal je prva odvela pripadnike ISIL-a pred sud, brani Jezide zbog genocida kojeg su doživjeli i pokušava izvući Reutersove novinare iz Myanmara, a uz to je savršena majka i predivna supruga i zbog toga se osjećam kao da sam dobio zgoditak na lotu”, priznao je glumac. Iako je godinama odolijevao braku, George je pao na šarm, inteligenciju i eleganciju ove Libanonke s kojom se vjenčao 2014. godine.

(SB / Gloria)

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...