Da je 50-godišnja manekenka u dobroj formi znaju svi, ali ova fotografija svojevrstan je odogovor na kritike biše urednice britanskog izdanja Voguea Alexandre Shulman (61) koja ju je nedavno prozvala zbog nošenja crnog, čipkastog korzeta za večernji izlazak.

Helena Christensen Instagram

Shulman je Helenin stajling opisala kao neukusan jer se “ipak radi o ženi s 50 godina”, aludirajući da bi starije žene trebale paziti što nose jer ono što “smo nosile s 30 neće izgledati isto na nama s 50”. Njezine oštre i nimalo fer riječi potaknule su lavinu komentara čitatelja, fanova pa čak i nekih poznatih zvijezda poput Whoopi Goldberg i Naomi Campbell koje su stale u Heleninu obranu.

Celebs arrive at Gigi Hadid's 24th birthday party in New York.23 Apr 2019, Image: 427536901, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega AgencyProfimedia, Mega Agency

Iako manekenka nije komentirala napad na njezin izgled i godine, čini se da je Shulman shvatila što je učinila pa joj se brže-bolje pokušala iskupiti. “Svi mi griješimo, primila sam cvijeće i ispriku”, podiijelila je Helena na Instagram storyju i pokazala da je prava dama, a da je prodike bivše urednice nimalo ne diraju pokazala je fotografijom u kupaćem kostimu.

altHelena Christensen Instagram

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...