Sjećate li se djevojčice s omota čokolade ‘Seka’: Pogledajte kako danas izgleda

Za štampanje omota i prodaju popularne čokolade Seka, svoj lik za ulogu pozajmila je Tea Agbaba, kći novinara Gradimira Agbabe. Danas ona živi i radi na Palma de Mallorci.

Davne 1988. godine svima nam se s polica smiješila slatka plavokosa djevojčica koja je s omota čokolade Seka “ušla” u naše domove. Za štampanje omota i prodaju popularne čokolade Seka, svoj lik za ulogu pozajmila je Tea Agbaba, kći novinara Gradimira Agbabe. I upravo 1988. godine umjesto crteža, na omot je dospjela njena fotografija.

Ova lijepa djevojčica danas je još ljepša žena, u razgovoru za portal Radiosarajevo.ba kazala je da živi i radi na Palma de Mallorci.

Novinari su Teu na početku razgovora pitali kako je sve počelo.

“Kao djevojčica s četiri i pol godine sam se naravno igrala. Bio je jedan sasvim normalan dan i mislim da su tražili po vrtićima djecu, te ko bi mogao biti na tim čokoladama, ali su sve vrijeme gledali u mene. Odmah su rekli da sam ja ta! Znam da se pitalo moju mamu, ali se ne sjećam točno cijelog tog procesa. Znam samo da su mi kazali da je to predivna prilika i da su tada svi bili sretni oko mene. Ja sam jednostavno odlučila da bi bilo ispravno da to napravim”, prisjeća se Tea vremena iz ‘88. godine.

S obzirom na to da su sve djevojčice njenih godina izgledale kao prave male princeze, novinari su pitali Teu – zašto baš ona?

“Mislim da sam upravo ja ta jer sam bila dosta nasmiješena, braća su mi uvijek govorila da imam te neke dječije obraze i da ih dan-danas imam. Valjda sam baš bila prava ‘mala curica’, a tog dana je bilo dosta anegdota što se tiče mene. Prva stvar je to što nisam znala da će biti i Braco, jednostavno sam došla i upoznala ga. Bila sam malo iznenađena, ne samo što imam brata blizanca, nego imam još dva druga brata i kako to da će sada neki nepoznati dečko biti moj braco. Također se sjećam da sam se u jednom trenutku sama htjela fotografirati, pa su mi onda objašnjavali da nema mogućnosti da u isto vrijeme budem na fotografiji i da se sama fotografiram”, kroz smijeh govori Tea.

KOMENTARI:
Loading...