Lider radikala, Vojislav Šešelj, ušao je u rijaliti “Farma”. On je već na samom ulasku počeo da govori o politici i o svojim nekadašnjim stranačkim kolegama, prenosi Blic.

– Mena kritikuju što imam različiti odnos prema Tomislavu Nikoliću i Aleksandru Vučiću, i što to ne krijem. Ja nemam isti aršin prema njima, a evo i zašto. U Tomislava Nikolića sam imao neograničeno povjerenje dok smo bili u stranci, a Aleksandar Vučić je uvijek bio svojeglav. Vučić je bio obrazovaniji od svih u stranci, i nikada nije prestajao da uči. On je sada majstor za političku manipulacijiu.

Nikolić lupeta gluposti

Sa druge strane, tjerao sam Nikolića da se obrazuje, da čita knige, da nastavi da uči – evo i ja dan danas ne prestajem da učim. Ali ne, njemu je uvijek bilo interesantnije da sjedi kući i peče rakiju. Eto, sada lupeta gluposti. Tomislav Nikolić je jednom rekao da je Aleksandar Vučić njegov politički sin. I ja sada kada hoću da uvrijedim Vučića ja mu to kažem – rekao je Šešelj.

Šešelj je govorio i o suđenjima u haškom tribunalu:

-Uveo sam metod drskosti, inata i bezobrazluka. Da su znali kakvo ih čudovište čeka…-rekao je Šešelj.

Takođe, on je izjavio da se u Hag neće nikada vratiti, jer nije ni tražio da ga puste.

Kristijan: Ovog čovjeka trebalo je da ubijem snajperom

Kristijan je pročitao farmerima pismo od zadruge, u kojem im je saopšteno da će uskoro na imanju dobiti specijalnog gosta, a oni su odmah počeli da spekulišu ko će im doći u posjetu i koliko dugo će ostati.

Šešeljev ulazak izazvao je oduševljenje na Farmi, svi su počeli da aplaudiraju i prišli su da se pozdrave sa njim, a među prvima Kristijan, koji je prišao da ga izljubi.

– Ovog čovjeka trebalo je da ubijem snajperom u Batajnici – rekao je Kristijan.

560ac8c8-1a2c-4bdd-8325-7e5f0a0a0a64-seselj1-718x446

– Zdraviji sam od Vučića i Nikolića, i cijele Vučićeve vlade. Meni se ne umire, moram da pobijedim na izborima – priča Šešelj za stolom u Farmi.

Šešelj je dobio ponudu koju nije mogao da odbije, a da li će se i koliko dugo zadržati na imanju, još nije poznato.

KOMENTARI:
Loading...