Seka Aleksić spojila je proslavu svog 34. rođendana i promociju albuma, a iako je najavljivala da očekuje više gostiju nego što je bilo na njenoj svadbi, pojavilo ih se svega nekoliko.

Osim toga što je pozvane novinare Aleksićeva ostavila da tri sata stoje ispred restorana, kao nedostojne da uđu unutra, premda su ih opsluživali konobari, slavljenica se pohvalila kako ima skupih jela i pića u izobilju, a onda je uslijedio i hvalospijev o poklonima koje je dobila.
– Moj Veljko mi je poklonio cipele, tašnu i putovanje, idemo na Bahame – hvalila se slavljenica, obučena u dugu haljinu.
Odmah se pohvalila šta će raditi poslije žurke.

– Otvarat ću poklone. Radujem se tome i jedva čekam da ih pregledam – rekla je Seka i počela da nabraja šta je sve svojim prijateljima tražila da joj kupe. Bit će da joj je Dara Bubamara, koja je došla s velikom korpom cvijeća, ispunila želju.

– Kupila sam ovu prelijepu korpu i mogu vam reći da puno košta, ali za Seku sam morala da je kupim. Uzela sam joj još jedan poklon, koji također puno košta – rekla je Dara.

KOMENTARI:
Loading...