Kada govorimo o ljepoti i privlačnosti muškarci i žene imaju potpuno različite poglede. I dok se trudite namirisati najfinijim parfemom, ukloniti i najsitniju dlačicu i kožu učiniti što glatkijom i zategnutijom, oni na nama primjećuju nešto sasvim drugo.

Evo šta muškarce privlači na ženi:

Kada žena lijepo hoda

Odjeća može privući muškarca, ali elegantan ženski hod će pobijediti najkraću minicu ili uske hlače, piše Zadovoljna.hr.

Prirodni miris njezine kože

Miris kreme ili parfema je ugodan, ali miris kože je nešto sasvim drugačije, nešto posebno.
Kada ih žena gleda (duže od dvije sekunde)

Ima nešto posebno u ženskom pogledu. Pogled koji traje nešto duže zapravo je znak da ste zainteresirani, a njemu to predstavlja nevjerovatan kompliment i izazov.

Njezino lice kada se probudi

Pomalo podbolo lice i škiljavi pogled ukrašen osmjehom nešto je što nevjerojatno privlači zaljubljenog muškarca.

Raščupana kosa

I dok se mi svim silama trudimo da naša kosa izgleda besprekorno oni to nikada neće primijetiti. Ali kada se probudite i kada ste potpuno prirodni sa svim svojim manama i vrlinama to će itekako primijetiti.

Kada se stalno smije

Vesela, pristupačna i pozitivna osoba je pravi magnet za muškarce. Upravo zbog toga osmijeh je jedno od najjačih ženskih trikova koji pale kod svakog muškarca.

Pjegice na licu

Puder je savršen za prikrivanje i najsitnijih nepravilnosti na licu. Ali ako mislite da će ga vaš savršen ten privući, varate se. Pjegice na licu kao i nesavršene sitnice muškarci smatraju neodoljivima.

KOMENTARI:
Loading...