Slatke riječi ‘Volim te’, kako za žene tako i za muškarce, imaju vrlo ogromno značenje, ali ponekad ih je teško izgovoriti. A da su djela puna snažnija od riječi otkrivaju sljedeće geste uz pomoć kojih možete otkriti je li mu doista stalo do vas.

1. Dugi, strastveni poljupci

Poljubac zatvorenih očiju tokom kojeg vam usne ostaju dugo spojene, a dah dubok i strastven vrlo je emotivan trenutak kako za vas tako i za njega. Ako ga doživite znajte da mu puno značite.

2. Osmijeh nakon poljupca

Poljubac je prepun snažnih emocija, ali ono što se dogodi nakon njega još je emotivnije. Ako primijetite da vas odmah nakon poljupca promatra i lagano se smješka, znajte da pored sebe imate zaljubljenog muškarca.

3. Sluša vas i promatra dok pričate

Pratite njegov pogled i on će vam otkriti štošta o njegovim osjećajima. Primijetite li da vas promatra, da mu je pogled na vašim usnama pa na očima te izgleda kao da pozorno prati svaku vašu riječ, to može značiti kako je doista zaljubljen.

4. Voli svuda ići s vama

Muškarci nisu ludi za šopingom niti razgledavanjem izloga ili sajmova. Ako i vaš partner to ne voli, ali svejedno je spreman s vama provesti jedno takvo poslijepodne i pritom se dobro zabavlja sigurno se radi o snažnim osjećajima koje gaji prema vama.

5. Prati vas pogledom iz daljine

Kada ste na javnom mjestu poput kafića ili noćnog kluba i udaljite se od svog partnera, ali svako toliko kada pogledate u njegovom smjeru primijetite kako vas traži pogledom, budite uvjereni kako prema vama gaji snažne osjećaje.

6. Stalno je dotjeran kad je u vašem društvu

Kada se dogovorite za večernji izlazak, šetnju gradom ili šoping uvijek je dotjeran, namirisan i izgleda besprijekorno. Vjerujte kako to čini samo zbog vas, a sve kako bi vas zadivio.

7. Spontano vas dodiruje u javnosti

Kada ste zajedno u restoranu ili kafiću stavi vam ruku na leđa kada hodate, ili vam dodirne bedro dok sjedi pored vas ili samo stavi ruku na vašu – to su znakovi dubokih i snažnih osjećaja

KOMENTARI:
Loading...