Često, svaki predstavnik određenog horoskopskog znaka, misli da posjeduje najbolje vještine zavođenja, odnosno da je najveći majstor u tome.

Provjerite koje su to najfatalnije predstavnice horoskopa.

Kako kažu, za dobru šalu svako vrijeme je pravo. Zabavite se uz ovaj šaljivi horoskop.

Bik

Žena Bik je savršena domaćica. Pored toga što je spretna u kuhinji, ona umije da  pruži bezgraničnu ljubav. Njen dom odiše čistoćom, harmonijom i toplinom. Pored toga, ona ima sjajan smisao za biznis. A s obzirom na to da ima “fobiju” od siromaštva, ona je spretna i zna kako da zaradi novac. O njenim zanosnim oblinama nema potrebe pričati. Ovo je prava žena.

Vaga

Ona je ljepotica, najljepša je od svih znakova horoskopa. Nju kad vidite sve joj opraštate. Ne može se pohvaliti nekim poznavanjem domaćinstva, ali njena ljepota je dobar genetski materijal za faktor naslijeđa. Lijepih manira, Vaga plijeni pažnju. Ovim ženama su vrata svuda otvorena. To možda nije pravedno, ali može im se.

Lav

Kao i kod muškaraca, tako i kod žena, Lav je dominantna jedinka. Njena je pojava fascinantna, ona umije da nametne svoju volju i za sebe bira savršenstvo. To joj pripada, jer je i ona savršena. Kraljica stajlinga i dobrog ukusa, čak i kad nije savršena, pronaći će način da se predstavi kao takva i da joj povjerujete.

KOMENTARI:
Loading...