Iako neki drugačije misle, nekrunisani kralj folka važi za pažljivog i brižnog supruga i oca, koji svakom prilikom pokazuje veliko poštovanje prema porodiici.

Tako je bilo i ovih dana kada je u jednoj prodavnici kupio korpu jaja i darivao je ženi za Vaskrs! Korpu sa jajima je donio na snimanju emisije “Zvezde Granda”.

– Korpu sa jajima sam morao dobro sakriti da mi ih ne bi pojeli članovi žirija. Ne znam da li ženski dio voli jaja, ali onaj Dragan Stojković Bosanac ih potpuno uništi. On je najveći neprijatelj jajima. Čovjek ima visok pritisak a voli jaja, ona su opasna za njegov život – kaže u šali veliki kavaljer i šarmer Šaban.

A na pitanje kakva je jaja izabrao za Gocu, kaže:

– Izabrao sam za Gocu najljepša jaja, kad ih vidi sigurno će joj se dopasti. Pritom sam morao da prebiram po jajima da mi se ne bi “uvalio” neki mućak. E, to mi Goca ne bi oprostila. Izabrao sam i sebi jedno jaje, ja mislim da ću tucajući se sa Gocom ubjedljivo pobjediti – rekao nam je Šaban, koji je dodao da će uskršne praznike provesti u krugu porodice i da ga samo neka “nepristojna” ponuda za nastup može spriječiti.

KOMENTARI:
Loading...