Holivudska produkcija radi punom parom, a tome svjedoče i fotografije sa snimanja filma “Bliss” koje stižu sa seta. Owen Wilson (50) s porodicom se u Splitu pojavio već prošle sedmice, a nešto kasnije mu se pridružila i holivudska diva Salma Hayek (52).

Filmski par snimao je tokom ponedjeljka u Galeriji Meštrović, a zbog holivudskih zvijezdi u Splitu su zatvorili dio ulice, koja je zbog toga postala jednosmjerna.

Američki glumac oduševljen je Splitom, cijeli vikend vozio se u ležernom izdanju biciklom po gradu, fotografisao se s prolaznicima, a dokazao se i kao gurman. Obišao je nekoliko restorana, a osoblje kaže kako se vidi da se razumije u ribu. Nije tražio nikakav poseban tretman.

Salma je već u aprilu i maju s kolegama Samuelom L. Jacksonom (70) i Ryanom Reynoldsom (42) bila u Rovinju, Rijeci, Karlovcu i Zagrebu gdje su snimali film “Hitman’s Bodyguard”.

Da im se svima, od dana kada su stigli, Hrvatska jako sviđa moglo se vidjeti na njihovim društvenim mrežama gdje su objavljivali sve što rade, vole i kupuju kod naših zapadnih komšija.

Autor: 24sata.hr

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...