Slovenska pjevačica Nuša Rojs (28) ušla je u show “Gospodin Savršeni” koji se emitovao na hrvatskoj televiziji RTL s namjerom da promoviše svoje pjesme i stekne popularnost i van Slovenije. Ona se toga nije sramila, iako su joj djevojke to često znale predbaciti, pogotovo one koje su došle samo kako bi osvojile srce “Gospodina Savršenog” Mije Matića (27).

Ipak, malo po malo, Mijo i Nuša su se upoznavali i zbližavali. Prvi poljubac pao je na Brijunima i od tada je sve krenulo na bolje. Simpatična Nuša oduševila je Matića svojom energijom, ali i strašću prema muzici. Na finalnoj ceremoniji, Mijo je birao između Nuše i Mihaele Muhvić.

Posljednja ruža tako je pripala fatalnoj Slovenki. Time joj je Mijo pokazao da bi htio s njoj ostvariti neki dublji odnos i kad prestane snimanje showa. No, još jednom se pokazalo da je “ljubav” pred kamerama u rijalitijima jedna velika obmana.

– Kad je show završio, Mijo je bio kao malo dijete i govorio kako smo sami, bio je sretan – rekla je Nuša za RTL Exkluziv.

Otkrila je kako je ostala neko vrijeme u Zagrebu i da je upoznala velik dio njegovih prijatelja.

– Saznala sam od kolega da traže Slovenku na nekom poslu i rekla sam da ću se prijavit – dodala je i otkrila kako smatra da je to Miju preplašilo.

– Prvo mi je rekao da bi to bilo dobro i onda se distancirao. Više mi nije pisao i bilo mi je teško. Nakon četiri dana mi se javio i rekao da više ne osjeća da je to ono pravo – rekla je Slovenka.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...