Swinganje ili dijeljenje partnera/supružnika je izraz koji označava poligamnu praksu koja podrazumijeva neobavezni, anonimni ili jednokratni seks s drugim parom, u kojem sudjeluju jedan ili oba partnera. Uz swinganje se često vežu epiteti i izrazi poput: razvrat, blud, perverzije, fetiši, Sodoma i Gomora, a neki će sve proglasiti psihičkim poremećajem.  Ipak, prije nego što izvadite križ i svetu vodicu, poslušajte svjedočanstva swingera Davida koji o svom životnom stilu odlučio napisati knjigu i – razbiti predrasude.  – Swinganje nije ‘grupa ljudi’ koja živi u prikolici i prakticira besplatan seks sa svim i svakim! – kaže David.

David objašnjava kako postoje više vrsta swing-zabava, od onih na kojima sudjeluje četvero ljudi, do onih masivnih (najčešće u hotelima) na kojima bude i do 80-ak swingera. Iako su takve zabave tabu, David tvrdi kako ulazak u svijet swingera može biti divno iskustvo i promijeniti vaš život na bolje. U swinganju postoji puto nježnosti, objašnjava David. Swingeri prate određena pravila i postoje jasne granice kad je seks u pitanju.

– Sve je vrlo sigurno kad se slijede pravila, a uvijek se slijede – kazao je David za Metro.  Na swing-zabavama ima puno samaca, ali najviše parova koji naprosto traže način kojim će ‘zapapriti’ ili razbuktati strast. Više je žena, nego muškaraca, pa mnoge pripadnice ljepšeg spola uživaju u pažnji i u mogućnosti su ostvariti svoje seksualne fantazije. David naglašava kako se uvijek upotrebljavaju kondomi!  U njegovoj knjizi naći ćete fotografije koje pokazuju brojne sudionike koji se, kako zaključuje David, uvijek smješkaju ili smiju od srca.

– To je životni stil. Svijet unutar svijeta koji svoje žitelje čini sretnima! – zaključio je David.

KOMENTARI:
Loading...