Princeza Diana poginula je krajem avgusta 1997. godine u saobraćajnooj nesreći, a prije njezine pogibije, u intervju koji je dao Howardu Sternu, američki predsjednik Donald Trump (72) hvalio se kako ju je mogao odvesti u krevet, prenosi Mirror.

Howard ga je pitao zašto ljudi misle da je egoističan, a on je tad odgovorio da je mogao biti s Lady Di.  – Mogao si spavati s njom? – upitao ga je začuđeni Stern, a Trump mu je potvrdno odgovorio.  – Ona je zapravo bila jako lijepa. Mislio sam da izgleda poput supermodela. Ponekad nije izgledala baš dobro, ali ponekad je izgledala bolje od bilo koga drugoga na svijetu – opisao je tada Donald Lady Di. 

Nakon što je Diana poginula, Donald je govorio da bi njih dvoje bili u vezi da je ona živa, a Dodi Fayed bi ‘ispao’ iz priče. Također, Donald je napisao knjigu ‘The Art of Comeback’ koju je objavio nakon Dianine smrti, a tad je napisao da jedino za čim žali u ljubavnom životu je što nije bio s njom.

Međutim, prijateljica princeze Selina Scott otkrila je da Diana nije imala osjećaje prema Donaldu, tačnije ježila se od njega. – Bombardirao ju je golemim buketima cvijeća. To ju je počelo zabrinjavati – kaže Selina. 

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...