Ruski predsjednik Vladimir Putin (62) ima novu djevojku,objavilii su pojedini medji, pozivajući se na sve češća govorkanja na društvenim mrežama.

U pitanju je čuvena ruska bivša bokserka Natalija Ragozina (39), u sportskim krugovima poznata po nadimku “Malj” (Sledgehammer), koji je dobila jer je bila nepobjediva.

putin-2

“Premijer Vladimir Putin sjedi pored bivše bokserke Natalije Ragozine na turniru”

Ona se 29. avgusta pojavila s Putnom na jednom takmičenju borilačkoh vještina u Sočiju, a to ne bi toliku privuklo pažnju da zvanični Kremlj na svom sajtu nije objavio fotografiju na kojoj Putin i Ragozina sjede nasmijani jedno pored drgugog.

To je odmah svima upalo u oči jer je krajnje neobično da kabinet ruskog predsjednika objavljuje zvanično njegove fotografije sa ženama.

Još neobičniji bio je opis slike, koji je naglasio njihovu prisnost: “Premijer Vladimir Putin sjedi pored bivše bokserke Natalije Ragozine na turniru”.

Na društvenim mrežama su već počeli da se šale na račun ruskog predsjednika jer je njegova navodno nova djevojka visoka 188 centimetra, što znači da je 21 centimatar viša od njega.

putin

Na društvenim mrežama su već počeli da se šale na račun ruskog predsjednika

Zlobnici se pitaju šta će na sve ovo reći Alina Kabajeva (29), nekadašnja ruska olimpijka i reprezentativka u ritmičkoj gimnastici s kojom, kako se šuška, Putin ima trogodišnjeg sina iz višegodišnje tajne vanbračne veze, a nedavno mu je, navodno u Švajcarskoj, u tajnosti rodila kćerku.

putin-3

 Alina Kabajeva (29), nekadašnja ruska olimpijka i reprezentativka u ritmičkoj gimnastici

Putin i njegova bivša supruga Ljudmila (57) u ljeto 2013. obnarodovali su da se razvode, i to samo nekoliko nedjelja od proslave 30. godišnjice braka! Ruski predsjednik i bivša stjuardesa dali su tada zajedničku izjavu TV kanalu Rosija 24, pred čijim su kamerama saopštili da će ostati prijatelji.

KOMENTARI:
Loading...