Učesnici “Zadruge 2” često znaju da negiraju događaje koji su se dogodili pred kamerama i pred očima milionskog auditorijuma, pa je četvrtak i emisija “Gledanje snimaka” pravo vrijeme kada svega toga mogu da se prisjete.

Njima je sinoć između ostalih pušten i snimak intimnog odnosa Marka Miljkovića i Lune Đogani, a ona se odmah uhvatila za glavu i prokomentarisala kako ju je blam i kako je ovo isto kao snimak Mikija Đuričića i Suzane Perović (slično je bilo i sa Nadeždom Biljić i Mikijem).

Luna i Marko su ustali da daju komentar.

– Ja ne znam ko je ovo. Jeste malo blam, tad smo malo popili i to je to – ispričao je Miljković.

– Meni je ovo stvarno odvratno. Mi smo se ovdje bukvalno vaćarili, da smo htjeli da imamo se.s, i te kako bismo ga imali. Ovo mi je takav blam – rekla je postiđeno Luna.

– Izbjegavam ovakve stvari. U tuš kabini smo bili goli, i to izbjegavam – dodao je Marko.

Luna se onda požalila što nema trenutak privatnosti i što je kamere prate, iako je u rijalitiju.

Povela se priča i o njihovim pokušajima da imaju odnose tri puta i da li Marko ima neki problem, a Luna je odgovorila sljedeće.

– Pokušavali smo da imamo se.s, istraumirana sam više zbog ovakvih stvari. Odvratan je snimak. Marko nema problem sa tim, Marku se i te kako diže na mene, mogu i sada da dokažem. Željni smo da se dohvatimo i da se ne skidamo jedno sa drugog – rekla je ponosno Luna.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
Video pogledajte OVDJE.

(Republika.rs)

KOMENTARI:
Loading...