Natalija Mitrović i Petra Milošević iz Svilajnca iz Srbije postale su popularne kad su prije desetak godine ‘gostovale’ u emisiji ‘Besne gliste’. Curice su tada imale samo četiri godine, a internetska senzacija postale su rečenicom ‘Bože, Petra!’. Ona im je, kažu, obilježila život.

– Postala sam baš popularna. U početku sam se puno fotografirala s ljudima, na ulici me pitaju za sliku, ali prije je toga bilo više – rekla je Natalija, koja je izgovorila ‘famoznu’ rečenicu.

Djevojčice sada idu u osmi razred osnovne škole, a osim Natalije, u školi prepoznaju i ‘pravu’ Petru. Natalija nije mogla vjerovati da bi se njena prijateljica ošišala i tako postala ‘ćelava’.

– I dan danas me u školi djeca pitaju jesam li ja ta ‘Bože, Petra’. Šale se na taj račun, sad mi to malo i smeta, ali tada sam to voljela i bilo mi je zanimljivo to što ću biti popularna – izjavila je Petra.

Video se na YouTubeu može naći na nekoliko različitih kanala, ali onaj ‘originalan’ pogledan je preko 3,3 miliona puta. Tema emisije bili su frizeri, a Natalija je oduševila rečenicom:

– Da sečeš kosu da budeš ćelav? Bože, Petra!

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...