Razgovor jednog muškarca i prostituke iz Banjaluke postao je pravi hit na društvenim mrežama, a do sada je više od 150.000 ljudi preslušalo ovaj audio-snimak.

 

Već na početku “pregovora” došlo je do problema, jer zainteresovane strane nisu mogle da se dogovore oko mjesta sastanka.

Klijent je dolazio iz Podgradca kod Gradiške, a žena se nalazila u banjalučkom naselju Česma pa je prema njenom prijedlogu jedino rješenje bio taksi.

To nikako nije odgovaralo mušteriji koji je pokušao da izbjegne dolazak taksijem, pogotovo kada je saznao koliko će ga to koštati. A onda je počeo da sabira ukupne troškove. Taksi bi ga izašao oko 30 konvertibilnih maraka, soba u motelu 50, a damine usluge 100 maraka, pa je rezignirano zaključio da će ga ova seks avantura koštati cijelih 300 maraka.

Ipak, to ga nije obeshrabrilo da nastavi “pregovore”, ali je ipak ostavio mogućnost da od “posla” ne bude ništa ako mu se prostitutka ne svidi. Ona je na njegovu molbu da opiše sebe odgovorila da je plavuše kratke kose, ima 23 godine i visoka je 168 centimetara, a teška 73 kilograma.

Razgovor je završen tako što su se obje strane dogovorile da se čuju malo kasnije kako bi definitivno utvrdili vrijeme i mjesto sastanka.

Poslušajte audio-snimak: