Kada bi svaki čovjek mogao da bira, rijetko ko bi se svojevoljno odlučio na samovanje. Međutim, nešto zavisi od samih životnih okolnosti, a nešto i od horoskopskog znaka u kojem je neko rođen.

Većini ljudi ideal sreće predstavlja harmoničan odnos sa životnim saputnikom koji upotpunjuju djeca. Otkrijte prema kome su zvijezde naklonjenije i dopuštaju im da uživaju u ljubavnoj sreći, a ko će najvjerovatnije ostati sam do kraja života.

Blizanci

Za pripadnike ovog vazdušnog znaka karakteristično je da rijetko imaju bilo kakvu vrstu predrasuda pa ih upravo ta osobina često uvali u emotivne nevolje. Oni za partnera nerijetko odaberu emocionalno nedostupnu ili osobu koja je već u vezi ili u braku. Ako je prvi slučaj u pitanju, u stanju su da enormno pate ali ne odustaju jer smatraju da će se druga strana ipak promijeniti.

Veliki problem Blizanaca je to što im je glava često u oblacima pa ne vide realno stanje stvari. Ova njihova mana dolazi do izražaja i kad se zaljube i otpočnu vezu sa zauzetom osobom. Smatraju da je dovoljno biti pažljiv i strpljiv pa da će se sve preokrenuti u njihovu korist. Pošto se to najčešće ne desi, izgube silno vrijeme u iščekivanju onog što priželjkuju i na kraju budu potpuno slomljeni. Najgore je od svega što oni zaista žele brak i djecu, ali u većini slučajeva ne izaberu adekvatnu osobu za realizaciju.

Lav

Veze u koje ulaze su često isključivo seksualne prirode, iako druga strana nerijetko očekuje nešto više od toga. Lavovi su pravi srcelomci i ne vode mnogo računa da li će nekoga povrijediti, čak i kada je riječ o osobi sa kojom imaju djecu. Međutim, kao po pravilu, i za njega se uvek nađe neko ko je fatalan. Tada je u stanju da toj osobi ponudi cijeli svet, da joj priređuje najluđa iznenađenja i iskazuje svoju ljubav na vrlo neobične načine.

Koliko god da je ta veza intenzivna i puna strasti, Lav na kraju najčešće ostaje potpuno uništen, jer druga strana ne može da podnese njegovu impulsivnost, ishitrene odluke i pretjerani avanturizam. Zapravo, veliki problem Lava je što bi htio da osoba koju voli uvijek bude tu za njega, a smatra da ipak najbolje funkcioniše kad ga ništa ne sputava.

Vodolija

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...