I predhodne subote najgledaniji show u regionu i u BiH su bile “Zvezde Granda” u programu OBN TV subotom od 21 sat – saopšteno je iz OBN-a.

Prema zavaničnim podacima agencije Nielsen za Bosnu i Hercegovinu u subotu 10.10.2015. “Zvezde Granda” koje se emituju u programu OBN TV bile su ubjedljivo najgledaniji tv sadržaj u našoj zemlji sa AMR 11,66% i SHR 25,31%, ostavivši daleko ispod konkurenciju.

Zvezde Granda u novoj sezoni nastavljaju potragu za talentovanim ljudima. U trećoj emisiji muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” prikazano je mnogo dobre muzike ali i novih, burnih rasprava žirija kao i talentovanih kandidata koji su se trudili da osvoje simpatije strogog žirija i obezbjede prolaz u sljedeći krug takmičenja.

Prošle subote OBN TV je pokazala nove talente, a samo najbolji su prošli dalje takmičenje. Nakon što je žiri glasao, jednoglasno su se složili da u sljedeći krug priđu: Denis Ibrahimović, Milana Tatervić, Zoran Janković, Stefan Petrović, Kristina Denić, Elvin Čavkić, Dejana Erić, Zoran Bušin, Ranka Pelemiđ i Nemanja Bačilović.

Zahvaljujući veselom žiriju i raspjevanim takmičarima gledatelji su mogli uživati u još jednoj nezaboravnoj noći na OBN TV. U trećoj emisiji gost u žiriju je bio Adil Maksutović. Nova zabava uz Zvezde Granda na OBN TV je u subotu 17.10.2015. od 21 sat!

KOMENTARI:
Loading...