Nakon što je Ružica Veljković u rijalitiju “Parovi“ potvrdila pisanja o tome da je Andrija Marković Aki tukao dok su bili u vezi, mladi pjevač je odlučio da se oglasi na društvenoj mreži. Zbog mnogobrojnih napada i osuda na društvenim mrežama, Aki je zamolio sve da se strpe kako bi saznali pravu istinu.

“Imam potrebu da zamolim sve ljude koji me vole, a i one koji su me nakon ove “tužne“ priče odmah osudili, da se malo strpe kako bi saznali pravu istinu. Mislio sam da kao i do sada budem džentlmen i da ne kažem ništa loše o bilo kome pogotovo ne o Ružici jer sam svjestan da ću morati da se spustim ispod svakog nivoa, ali nema veze, to je moja sramota i cijenu zbog svoje loše procjene spreman sam da platim“, napisao je Aki.

Podsjetimo, već je počelo suđenje pjevaču zbog ovog slučaja, a u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu su se pojavili majka i otac bivše modelsice.

“Preživjeli smo pakao. Jednom je Andrija cijeli dan i noć držao moju kćerku zaključanu.Ružica me je zvala i kroz suze me molila da je spasem. Tad mi je rekla da je tuče, ali da ne može da izađe jer ju je zaključao. Mnogo sam se uplašila, bojala sam se da je ne ubije”, izjavila je ispred zgrade tužilaštva Ružičina majka Tatjana.

KOMENTARI:
Loading...