Željko Joksimović progovorio je o svome odnosu sa suprugom Jovanom, za koji kaže da mu je unaprijedio sve aspekte života! U intervjuu za novogodišnji dvobroj magazina Stori kantautor ističe da bračna zajednica za njega ne predstavlja samo formalnost.

U intervjuu za novogodišnji dvobroj magazina Stori kantautor ističe da bračna zajednica za njega ne predstavlja samo formalnost.

– Tradicionalista sam kome brak nije samo parče papira. Brak je mikrozajedinica od čije količine ljubavi, tolerancije, pažnje i radosti zavisi atmosfera u porodici i mnoga druga zadovoljstva. Srećan je svako ko pored sebe ima partnera koga voli i jedva čeka da ga vidi i s njim podijeli svoje vrijeme – kaže Željko i naglašava:

– Jovana je sjajna supruga, partner, majka, prijatelj, prava podrška, moja ljubav. Njeni savjeti i sugestije kad je riječ o poslu često su vrlo dragocjeni i od kada se pojavila, ona je moj život oplemenila i promijenila u najboljem smislu – zaključuje Joksimović, koji je u septembru s voditeljkom po drugi put razmijenio bračne zavjete.

Pop pjevač tvrdi da se naklonost žena iz publike nije promijenila otkako je stavio prsten na ruku.

To nema veze s tim da li sam ja u braku ili ne, nego da li na svojim javnim nastupima i u kontaktu s njima pokazujem duboko poštovanje. Žene su divna bića, rođene su da bi bile voljene, pažene, poštovane… Moju publiku mahom čine dame i veoma sam ponosan na količinu ljubavi koju emituju prema meni.

64243_zeljko-joksimovic-jovana-joksimovic-svadba-1410731403-568015

KOMENTARI:
Loading...