Seks na prvom spoju različito se doživljava kod muškaraca i žena, a slabiji spol je obično taj koji ga izbjegava, dok bi muškarci željeli da se upravo na taj način završi večer i okruni sastanak koji smatraju dobrim.

Kako tvrde seksualni terapeuti, gotovo svi muškarci razmišljaju o seksu na prvom sastanku, a to bi se moglo protumačiti i kao siguran znak da je žena privlačna i da bi je želio pozvati i na drugi spoj.

Muškarci jednostavno na taj način definiraju veze – ako ima seksa, ima i veze, a privlačnu će ženu poželjeti pozvati i na sljedeće spojeve, očekujući seks u vrlo bliskoj budućnosti. Naravno, pritom ne razmišljaju o reputaciji žene koja bi, kad bi popustila već na prvom spoju, uskoro dobila prilično loš glas “lake djevojke”.

Stoga, čak i ako im se muškarac sviđa i žele s njim završiti u krevetu, daleko najveći broj žena će izbjegavati seks na prvom spoju iz straha da je to jedino što muškarac od nje želi i da će, ako do seksa dođe odmah, jednostavno odustati od daljnjih sastanaka i potražiti novi cilj.

KOMENTARI:
Loading...