Jedan bordel iz Berlina oglasio je neobičan oglas kojim traga za ‘radnom snagom’

U potrazi su za muškarcima i ženama koji bi trebali testirati ‘kvalitetu, čistoću i prakticiranje sigurnog seksa’ u njihovoj kući, odmjeriti odnos cijene i kvalitete onoga što se nudi klijentima.

Oglas je objavljen na jednom specijaliziranom portalu za “erotsko poslovanje”, preko kojeg se traže radnici za seks industriju.

Prema onom što je navedeno u oglasu, poslodavac je međunarodna tvrtka koja zapošljava više od 120 radnika u Njemačkoj, Kini i Španjolskoj. Naveli su kako je poželjno da kandidati imaju visoku stručnu spremu, diplomu nekog fakulteta za menadžment, iskustvo rada u bordelima i zdravstveni certifikat. Poželjno je i da kandidati govore više jezika, a određena prednost je znanje francuskog jezika.

“Potrebno je višegodišnje iskustvo posjeta bordelima. Od kandidata se očekuje da uživa u druženju s drugim ljudima i da se ne boji kontakata”, stoji u oglasu.

Njemačka je legalizirana prostitucija još prije deset godina, ali i dan danas na ovu temu se vode žestoke polemike.

Specijalizirani portal preko kojeg je oglašen natječaj za berlinski bordel pokrenut je 2009. godine i to s ciljem “unaprijeđenja profesije i stvaranja tržišta neovisnih prostitutki”.

“Naš cilj je seksualni rad učiniti ravnopravnim drugim poslovima i prihvaćenim u društvu”, kazao je Julius Dreyer, jedna od osnivača portala.

KOMENTARI:
Loading...