Nutricionisti savjetuju da je najbolje piti ovakve napitke na prazan stomak, rano ujutro jer tako ima najbolji učinak Čudotvorni napitak za mršavljenje od samo tri sastojka zaludio je internet zajednicu.

Za čaj za mršavljenje koji topi masne naslage i ubrzava metabolizam potrebni su vam samo zeleni čaj, lovorov list i cimet.

Ova tri prirodna sastojka poznati su kao korisni u borbi protiv suvišnih kilograma i kada se odvojeno koriste, a smatra se da su prednosti koje imaju kada se koriste u zajedničkoj kombinaciji još i veće.

Priprema: Skuhajte 800 ml vode, pa u nju dodajte tri lista lovora, zatim štapić cimeta ili pola kašičice cimeta u prahu, i na to dodajte jednu veliku kašičicu zelenog čaja. Preporuka je da se koristi zeleni čaj u rinfuzi, a ne u kesicama. Ostavite da odstoji 15 minuta, procijedite i napitak je spreman.

Nutricionisti savjetuju da je najbolje piti ovakve napitke na prazan stomak, rano ujutro jer tako ima najbolji učinak. Zato, popijte jednu šoljicu čaja prije doručka i prije jutarnje kafe, sljedeću šoljicu nakon doručka, a treću neposredno prije spavanja. Osim toga, kako bi postigli najbolji rezultat malo popravite i prehranu, izbacite slatkiše i povremeno vježbajte. U svakom slučaju, ako i ne izgubite centimetre u struku, bokovima i stražnjici, sigurno ćete izbaciti toksine iz tijela, imati više energije i osjećati se bolje, prenose NN.

KOMENTARI:
Loading...