Samo 19 dana nakon vjenčanja, Justice Stamper je u nesreći izgubila pamćenje, a njen suprug odlučio je da ponovo organizuje vjenčanje kako bi ga i ona imala u sjećanju.

Amerikanci Jeremy i Justice Stamper vjenčali su se u augustu 2014. godine kada su se, kako kaže Jeremy, radovali zajedničkom životu.

Ipak, samo 19 dana nakon vjenčanja, Justice je imala tešku automobilsku nesreću nakon koje je izgubila pamćenje.

Poslije je svome suprugu kazala kako se uopšte ne sjeća njihovog vjenčanja niti bilo čega što se desilo tokom pet sedmica prije nesreće.

Jeremy je svojoj supruzi svaki dan pokazivao fotografije sa vjenčanja kako bi se sjetila tih momenata. Međutim, Justice se ničega nije sjećala.

Kako navode američki mediji, njen suprug je zbog toga odlučio da će učiniti sve kako bi ona imala uspomene na njihovo vjenčanje, pa makar ga ponovili.

Neobična priča ovog američkog para nedavno se pojavila u javnosti nakon čega su se javile i brojne kompanije koje su odlučile da im poklone sve što je potrebno za novo vjenčanje.

Odlučili su da njihovo drugo vjenčanje bude na prvu godišnjicu braka, a tokom ceremonije osmijeh im nije silazio s lica.

“To je veoma važno za nas. Vjenčanje je događaj kojeg se moraju sjećati oboje, a ne samo jedan partner. Nismo mogli vratiti njeno sjećanje, ali smo imali priliku da ga ponovo kreiramo”, rekao je Jeremy.

KOMENTARI:
Loading...