Hrabri dječak, koji ne može da govori, osjetio je miris plina i uspio da probudi svoje roditelje i ukaže im na opasnost. Tako je spasio i sebe i njih

Taylor Met (4) je mladi dječak koji pati od autizma, a ne može ni da govori. On je osjetio miris plina dok su njegovi roditelji spavali. Rebeka Kugan (31) i Li Met (33) su se probudili u trenutku kada je njihov sin došao do vrata njegove sobe i krenuo da zvecka dok su oni spavali!

Oni su prvobitno mislili da se on ne osjeća dobro, pa su ga stavili u krevet i probali da ga ušuškaju, oko 3 sata ujutru. Taylor je odbio da se smiri i iako ne može da govori, uspio je da ubijedi svog oca da izađe iz kreveta tako što je konstanto pokazivao na stepenice. Kada je Li sišao dole, osjetio je jak miris plina!

Pronašao je da postoji pukotina na sigurnosnim cijevima i da se gas nekontrolisano širi kroz kuću. Oni su isključili dovod plina i otvorili sve prozore kako bi izbjegli mogućnost eksplozije. Majka ovog mladog dječaka inače ima ritual da svako jutro zapali svijeću. Da nije bilo ovog malog heroja, njihova priča bi se završila tragedijom.

KOMENTARI:
Loading...