Urednik TV Happy Milomir Marić tvrdi da je reality “Parovi” edukativnog karaktera i da prošlog petka nije zabranjen na 24 časa iz političkih razloga, kako pojedinci tvrde, već zbog zavisti.

– Ovo nije politička zabrana, nego klasična osveta konkurencije. Smišljena je čitava kampanja protiv nas, čak su nam i prijetili da će da nam naprave pakao od života – rekao je Marić i dodao:

– Niko ne može da vjeruje da pravimo emisije gledanije od Pinkovih, od RTS-a i Prve TV. Svima smo pomrsili račune i taj dogovor koji među njima postoji već godinama.

– Ovih dana me dosta ljudi zove. Kažu da je to najbolji reklamni potez koji su “Parovi” mogli da dobiju i da se to novcem ne može platiti. Srbi vole “zabranjeno voće” – tvrdi urednik ove televizije i stiče da je ovaj reality u stvari edukativnog karaktera.

– Parovi su školski, edukativni program. Odavno je ukinut program za djecu na RTS-u. Bilo je pokušaja da se uvede seksualno obrazovanje u školama, ali nije uspjelo – rekao je Marić.

Starlete poput Mace Diskrecije i Atine Ferari se, kako kaže, šale i poigravaju sopstvenim izjavama.

– One su žrtve tranzicije! Svaka od njih bi željela da se bavi nekim ozbiljnim poslom, ali su shvatile da i ovi koji su završili škole nemaju šta da rade, da masovno odlaze s ovih područja. Praktično, one su se prihvatile najstarijeg zanata – rekao je i zaključio:

– Taj reality je samo jedna slika unesrećene Srbije. Zato su svi skočili na nas, jer im se nije svidjela ta slika u ogledalu.

KOMENTARI:
Loading...