Dara Bubamara u posljednje vrijeme nije odgovarala niti demantovala tračeve i špekulacije nego se pripremala za veliki projekat.

Novosadska pjevačica koja je poznata i kao estradna ličnost bez dlake na jeziku nije se mnogo osvrtala na tračeve i natpise medija oko spornih fotografija i navodnih video snimaka nego se pripremala za jedan rijaliti. Sve je otkrila oglašavajući se zanimljivim statusom na Facebook društvenoj mreži, koji prenosimo u cijelosti:

Dragi moji,

Kao što ste vjerovatno prethodnih dana čitali razne spekulacije u domaćim medijima, red je da se i sama oglasim i da potvrdim da sam nedavno potpisala ugovor za učešće u spektakularnom projektu “Tvoje lice zvuči poznato”.

Mnogo puta do sad sam istakla da me razni reality programi ne zanimaju, ali ponudu za učešće u ovakvom šou nisam mogla da odbijem.

Iako sam konstantno u velikom haosu, jer sem što sam majka imam i veliki broj nastupa svake sedmice, a usput radim i na novim pjesmama, sa zadovoljstvom sam donijela odluku da se pridružim ekipi koja radi na realizaciji TLZP-a.

Moram da istaknem da mi je na prvom mjestu zadovoljstvo što se jedan tako spektakularan šou radi sa jednim plemenitim i humanim ciljem, a onda će mi biti drago da me publika upozna i na jedan drugačiji način.

Uz mnogo truda, napora i rada dat ću svoj maksimum da budem na visini zadatka i da pokažem i svoje druge talente, osim pjevanja. Bit će tu dosta glume, zahtjevnih koreografija, humora… ma svega!

I jedva čekam da se družimo!

Ljubi vas sve vaša Bubamara! – napisala je Dara na svom Facebook profilu.

KOMENTARI:
Loading...