Mnogi mediji u regionu prenijeli su vijest o životnoj drami pjevačice Maje Marijane.Ni ona nije sakrivala da je njen suprug fizički maltretirao i tukao, prenosilo se u javnosti da je zbog batina prije dvije godine završila i u bolnici zbog potresa mozga.

No bivši supružnici se u posljednje vrijeme često mogu vidjeti zajedno, kako prenose mediji u Srbiji Maju Marijanu suprug Mladen čak prati i na nastupima. Doduše on je na sve načine pokušavao da se pomiri sa pjevačicom.

Maja je nedavno bila riješila da od suda traži i starateljstvo nad njihovom kćerkom, no šta će se sada desiti ostaje da se vidi u narednom periodu.

Iako je Maja kako rekosmo na sva usta govorila o tome da se nasilje nad ženama treba zaustaviti i da bez srama treba u javnosti govoriti o svemu tome, ovaj put je odlučila da pomirenje sa suprugom zadrži među četiri zida dajući izjavu da medije ne treba da zanima šta se odvija među njima dvome.

No nije ni bitno, važno je da se situacija popravila među njima te da Marijana više nikada ne doživi slično iskustvo po pitanju zlostavljanja.

Komentari: