BEOGRAD – Milica Živanović (23), poznatija kao Mimi Oro, koja je uhapšena zbog prostitucije, snimala je se*s s poznatima bez njihovog znanja! Tokom velike istrage o elitnoj pros*ituciji u Srbiji otkriveno je da postoje video-zapisi iz jednog apartmana u Beogradu, na kojima su brojne poznate ličnosti iz svijeta sporta, biznisa i politike.

– Iznajmljeni apartman u Beogradu koristila je Mimi, ali i neke njene koleginice. Klijenti, po svemu sudeći, nisu znali da se svaki njihov dolazak snima – kaže izvor Kurira.

Strahuje cijela estrada

Hapšenje Mimi Oro i četiri njene koleginice tek je prvi korak koji su policija i tužilaštvo preduzeli.

– Svjesni su toga i oni koji su umiješani u ovaj unosni posao. Zarade su bile ogromne jer su naplaćivale i po 200 eura za sat sek*a. Zavladala je prava panika na estradi. I dok se pojedine pjevačice, voditeljke, manekenke i starlete brinu da li će biti uhapšene, njihovi klijenti strahuju da će biti kompromitovani u javnosti jer nisu ni slutili da najveći estradni makro Mihajlo M., zahvaljujući kom je i otkriven lanac pros*itucije, vodi urednu evidenciju o susretima, plaćanjima i troškovima – dodaje on.

Prva javna ličnost koja je uhapšena u sklopu velike istrage o elitnoj pros*ituciji, kako Kurir saznaje, i prijateljima se hvalila ko je sve obilazi.

– Prepričavala je čak i koje poze voli koji poznati muškarac, ima tu fudbalera, ali i političara. Ne krije ni da u centru Beograda živi u stanu koji jedan njen klijent iznajmljuje, a ona ga koristi „na kompenzaciju“ – kaže naš sagovornik.

Uvodila u posao

Mimi Oro, koja je postala poznata pošto je u jednoj TV emisiji na pitanje „koja je najveća ptica?“ odgovorila „oro“, kako kaže naš sagovornik, hvalila se i da joj najveći broj bogatih mušterija dolazi iz Turske.

– U posao je uvodila i druge djevojke, pa je drugarici iz rodnog sela, jer nije mogla da postigne sama, prebacila manje bitne klijente, a zajedno su naplaćivale grupni se*s – dodaje on.

Prijateljima je ispričala i kako je umalo ljetos uhapšena na jednoj jahti u Crnoj Gori.

Sa još nekoliko djevojaka bila je na jahti na koju je upala policija. Međutim, sve je na kraju zataškano i tad su djevojke izbegle zatvor – kaže naš izvor.

Jurila Cecinog sina: Veljko nije htio Oro

Kako kaže za Kurir jedan njen poznanik, Mimi Oro je po svaku cijenu željela da uhvati Veljka Ražnatovića, sina pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

– Nikako joj nije to polazilo za rukom, iako se trudila jer Veljko nije želio nikakav kontakt s njom – kaže sagovornik Kurira.

KOMENTARI:
Loading...