DOKTOR IZ HITNE POMOĆI TVRDI: Ženi se zaglavio mužev mobitel “tamo dole”, kad smo ga izvadili…

Svako malo čudne priče o predmetima koje doktori pronađu u tijelima ljudi budu objavljene u medijima, a često izgledaju toliko nevjerovatno i bizarno da je teško povjerovati da su istinite

Iz magazina “Žensko zdravlje” pitali su doktora iz Univerzitetskog medicinskog centra u Chicagu po imenu Alendro Alhambra o tome da li su ove priče istinite i da li se on susretao sa takvim slučajevima, koji su povezani sa ljudskom sek*ualnošću. Također, novinari su u svom istraživanju intervjuisali i bivšu medicinsku sestru iz Hitne pomoći.

Oni su potvrdili da je bio veći broj slučajeva kada su pronalazili u intimnim dijelovima tijela žena neobičnosti, na primjer dijelove hrane koji bi se odlomili i završili u unutrašnjosti. Na primjer, slučaj smrznutog hot-doga ili banane.

No, to nisu najneobičniji slučajevi. Dr. Alendro je potvrdio da je na tom mjestu završio mobitel, a nakon što ga je medicinsko osoblje izvadilo žena je rekla da ga mora vratiti svom čovjeku.

Pronađeni su i bočica sode, sprej za kosu, daljinski upravljač, a jedan od najčudnijih slučajeva bio je onaj kada je žena imala u svojoj unutrašnjosti smotane papirne ubruse koji su tu bili otprilike dvije sedmice prije nego što su izvađeni u Hitnoj pomoći, kazao je Alhambra.

KOMENTARI:
Loading...