S najboljom prijateljicom svoje žene dogovorio se za susret u kući, a tamo ga je, na njegovo veliko iznenađenje, dočekala i supruga Leslie koja mu je otvorila vrata.

Leslie Varner (25) iz američkog grada Boisea namamila je u zamku svog godinu dana starijeg supruga Codyja koji ju je htio prevariti s najboljom prijateljicom .

S crvenokosom djevojkom dogovorio se za susret u kući, a tamo ga je, na njegovo veliko iznenađenje, dočekala i supruga Leslie koja mu je otvorila vrata. Sve je snimila i objavila na Facebooku, a video je postao viralni hit.

– Želim razvod! – riječi su kojima je Leslie dočekala Codyja.

Njihov daljnji razgovor otkriva da je Cody suprugu varao s najmanje tri djevojke , a uhvaćen je u pokušaju prevare i s četvrtom – Sam, Leslienom najboljom prijateljicom.

No, čini se da ni Leslie nije potpuno nevina jer je, navodno iz osvete, spavala sa stanovitim Jaredom i to dok je bila trudna .

– Ti si ljigavi i lažljivi prevarant – poručila je Leslie Codyju.

Po načinu komunikacije čini se da će dojučerašnji bračni par odsad samo komunicirati sudskim putem, a tamo će vjerojatno biti odlučeno i kome će pripasti njihovo dijete.

KOMENTARI:
Loading...