Potvrdom od ginekologa dokazala sam da su besmislene sve laži o mom navodnom nemoralu koje su širili čak i na sjednici Općinskog vijeća sve u namjeri da me slome.

Zumreta Stršević (30) iz Prijepolja u Srbiji, šefica računovodstva u tamošnjem Domu kulture, u sporu koji vodi protiv direktora nabavila je i potvrdu ginekologa da je djevica.

Ona je v. d. direktora Doma kulture Mirka Malešića (38), prijavila za mobbing, tvrdeći da je na radnom mjestu izložena svakodnevnim poniženjima i prijetnjama otkazom “jer ne pristaje prešućivati i prikrivati navodno nezakonite radnje koje čini rukovodstvo ustanove”. O svemu je, tvrdi, obavijestila čelnike općine Prijepolje od kojih nije dobila podršku, i inspekciju, a dokaze je dostavila i policiji, piše Blic.

– Potvrdom od ginekologa dokazala sam da su besmislene sve laži o mom navodnom nemoralu koje su širili čak i na sjednici Općinskog vijeća sve u namjeri da me slome. Pričali su i da sam u ljubavnom odnosu s bivšim direktorom i da urušavam ugled ustanove, a sve s ciljem da mojim navodnim ljubavnim vezama prikriju nečiji lopovluk – tvrdi Zumreta.

Ona kaže da je svjesna da će nakon potvrde ginekologa da je nevina biti predmet novih komentara na ulici, ali da je to neće spriječiti u namjeri da odbrani svoju čast.

– Ne zanima me cijena koju ću platiti za obranu obraza. Ne želim da me uvuku u prljave igre, a ukoliko i pronađu bilo kakav dokaz za moje navodno nelegalne postupke napustit ću radno mjesto bez riječi – kaže Strševićeva.

    Malešić: Hajka protiv mene

– Kako bih obranio svoju čast tužit ću gospođicu Zumretu Stršević, bivšeg direktora Ljubišu Savkovića i web portal uz čiju me podršku klevete i blate. Izložen sam hajci jer sam protiv bivšeg direktora podnio deset kaznenih prijava zbog više malverizacija i falsificiranja dokumenata za što je dijelom odgovorna i Zumreta Stršević kao šefica računovodstva. Dvije opomene pred otkaz, nakon kojih je i uslijedila kontraprijava za navodni mobbing, napisao sam joj kada je odbila izvršiti radni zadatak – kaže v. d. direktora Doma kulture Mirko Malešić.

KOMENTARI:
Loading...