Bosanska starleta Senada Nurkić Maca Diskrecija, koja je trenutno u kući Parova, izmislila je cijeli svoj život, tvrdi dobro obaviješten izvor Tračare. Ona je odrasla u Živinicama, gdje je do svoje 19 godine živjela sa tetkom, koja je držala javnu kuću pod nazivom Osmica.

“Živjela je u crvenoj zgradi broj tri, a majka ju je ostavila na porođaju, te je ona ostala sa tetkom. Kada je malo odrasla, ona je počela da je podvodi ratnim profiterima, a pred punoljetstvo je počela da zavodi oženjene muškarce po selu,” tvrdi naš izvor, koji dodaje da je Maca sa njim spavala ne bi li dobila drogu.

“Ja sam lično spavao sa njom u kafiću za jedan džoint i to je prava Maca, a ne ova što se pretvara u kući,” dodaje on.

Starleta je iz Živinica protjerana kada joj je bilo 19 godina, jer su žene muževa sa kojima je spavala želele da je ošišaju na ćelavo. Neposredno prije toga, uhapšena je zajedno sa tetkom. “Policija je uletjela u njen stan i uhapsila ih zbog pros*itucije, ali su kasnije puštene na slobodu zbog nedostatka dokaza. To je bio veliki skandal koji se našao na naslovnim stranama.”

Mi smo kontaktirali Macu koja nam je demantovala sve ove navode.

“Živim kod Solane u Tuzli, a u Živinacama nikada nisam živjela. Tamo mi je jedna strina, ali na drugoj adresi od ove koju ste pomenili. Moja tetka živi u Njemačkoj i nikada nije živjela u Crvenim zgrada, a još manje da smo nas dvije hapšene. Glupo je i pomisliti da je neko htio da me ubije, još manje najuri iz grada. Možda sam bila sa oženjenima ali sam diskretna, pa tu nema bojazni,” otkrila nam je učesnica Parova i osvrnula se na svoje odrastanje.

“Život mi je bio skroman, imala sam šta da pojedem i nisam bila gladna. Uprkos tome, majka me je iškolovala, završila sam osnovnu i srednju školu.” ističe Maca.

KOMENTARI:
Loading...