Ne radi se o nekakvom triku unutar Facebooka nego o spoljašnjoj, besplatnoj, aplikaciji koja se zove “Who Unfrieded Me”. Korišćenje ovog alata je veoma jednostavno. Samo ga skinite sa AppStorea ili Google Playa.

Nakon instalacije potrebno je ulogovati se na svoj Facebook nalog i pristupnim podacima. U vrlo jednostavnom meniju prvo neće pisati ništa, ali čim vas neko “skine” s liste prijatelja dobićete obavještenje koje će vas na to upozoriti. Ukoliko vas ta osoba kasnije vrati na listu svojih prijatelja aplikacija će vas o tome takođe obavijestiti.

KOMENTARI:
Loading...