Iako je nedavno rekla da će sigurno pratiti nastup, čini se da je promijenila mišljenje i odlučila se potpuno odmaknuti od benda u kojem je devedesetih stekla slavu.

Osim što je odbila priključiti se povratničkoj turneji Spajsica, Victoria Beckham, navodno je zabranila svojoj obitelji da prisustvuje ponovnom okupljanju jedne od najpoznatijih grupa devedesetih. Nekada poznata kao “Posh Spice”, 45-godišnja dizajnerica prema navodima nekih izvora želi se potpuno odmaknuti od nekadašnjeg benda i gotovo sigurno neće biti u Engleskoj kada Spajsice budu imale nastup.

Izvor: Instagram

Unatoč tome što ju je Geri Horner (Ginger Spice) pozvala na turneju, Victoria je odlučna u svojoj namjeri. “Geri je kontaktirala Victoriju i pozvala i nju i njezine roditelje te Victorijinu djecu na nastup i to na vlastiti račun”, rekao je izvor. “Victoria ne želi da se njezino ime ili imena njezinih članova obitelji dovode u ikakvu vezu s grupom Spice Girls”, dodao je.

Iako je Victoria prošle godine u jednom intervjuu rekla da će definitivno pratiti turneju, nije rekla hoće li uživo biti tamo ili će ih gledati samo preko tv-a, no čini se da su se stvari promijenile.

Kako Geri i Mel B prije par mjeseci nisu bile u dobrim odnosima, šuškalo se da će se turneja otkazati, što se ipak nije dogodilo. Naime, Mel B je na televiziji izjavila da su ona i Geri imale seksualne odnose, što je prilično razljutilo njezinu kolegicu. “Bile smo najbolje prijateljice i samo se dogodilo. Nasmijale smo se i to je bilo to”, kratko je rekla Mel B.

(SB / Gloria)

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...