Mladi glumac Cameron Boyce, čija je smrt potresla Hollywood, patio je od epilepsije, izviješteno je dva dana nakon što je dvadesetogodišnja Disneyjeva zvijezda umrla od napada u snu.

Glumac je pronađen u subotu ujutro bez svijesti, a bolničari su ga proglasili mrtvim na licu mjesta nakon što ga nisu uspjeli oživjeti. TMZ je sad izvijestio da se Cameron borio protiv napada izazvanih epilepsijom, od čega se i liječio.

“Preminuo je u snu zbog napada koji je bio posljedica stalnog zdravstvenog stanja od kojega se liječio”, navela je glumčeva porodica u saopćenju.

“Svijet je bez sumnje ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svjetala, ali njegov će duh živjeti kroz dobrotu i suosjećanje svih koji su ga poznavali i voljeli.”

“Potpuno smo slomljenih srca i tražimo privatnost tokom ovog neizmjerno teškog perioda dok žalimo gubitak našeg dragog sina i brata”, dodali su.

Od Boycea se oprostio i Adam Sandler, koji je s njim glumio u komedijama “Starci” (“Grown Ups”) i “Starci 2” (“Grown Ups 2”). Opisao ga je kao divnog mladića kojem je stalo do svoje porodice i do svijeta.

“Hvala ti, Camerone, za sve što si nam dao. Toliko toga trebalo je tek doći. Sva naša srca su slomljena. Razmišljamo o tvojoj nevjerovatnoj porodici i šaljemo najdublje saučešće”, napisao je Sandler.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...