Ako želite da uhvatite svoju ženu (ili muža) u činu preljube, učinite to sa stilom, prenosi Fokuzz.com.

Ovaj čovjek je na osnovu sitnih promjena u ponašanju svoje supruge zaključio da mu je nevjerna, pa je odlučio da joj za rođendan priredi žurku iznenađenja na kojoj će prisustvovati svi njihovi prijatelji i članovi porodice.

– Imao sam osjećaj da me vara, a na to je ukazivao i diskretni osmijeh koji se na njenom licu pojavljivao svaki put kada bi dobila poruku. Kada bih je pitao s kim se dopisuje, odgovorila bi da se dopisuje sa majkom, počeo je priču prevareni muž.

– Bespotrebno je da kažem da je veoma često ostajala na poslu dokasno, a kada bih pozvao njene kolege one bi mi rekle da je odavno otišla. Upitao sam je šta želi da radimo za njen rođendan ove godine, a ona je diskretno insistirala da odem na putovanje sa prijateljima, jer svakako mora da radi, a i ne želi da slavi to što postaje starija. Stoga sam odlučio da joj priredim rođendansku zabavu koja će je raskrinkati, ispričao je on.

– Otključao sam vrata i svi gosti su se ušunjali hodnikom do spavaće sobe. Svi su nosili poklone, a njena majka je imala širok osmijeh na licu i ponosno je nosila rođendansku tortu.

Plan je protekao baš kao što se ovaj prevareni muž nadao, tako da su iznenađeni bili svi, a ne samo žena.

– Kada su se vrata otvorila, svi su povikali “Iznenađenje!” Imali su šta da vide…
Naši prijateljii i porodica ušli su u sobu i zatekli je u činu prevare. Svi su zanijemili. Njena majka je ispustila tortu, sestra počela da vrišti, a otac da viče, dok su njeni prijatelji pokušali da izguraju goste iz sobe. Ona je počela da plače, dok je njen ljubavnik u panici navlačio pantalone. To je bila jedna od najboljih rođendanskih zabava koju sam ikad priredio, naglasio je on.

– U našem društvu i dalje postoji tabu, pa prevareni partneri rijetko pričaju o svom iskustvu. Razgovor o prevari izaziva sažaljenje i nelagodnost, kao da je žrtva takve veze kriva i da je loša osoba. Ovo je pogrešno, varalice bi trebalo da se plaše da će ih otkriti, istakao je on.

KOMENTARI:
Loading...