Sigurnosne kamere u jednoj prodavnici u Kotor Varoši “uhvatile” su momenat krađe jedne mušterije, koja je iskoristila nepažnju radnika i uzela 100 konvertibilnih maraka.

Ona je, kako su zabilježile kamere, ušla u radnju, kupila čokoladicu, a onda je iz novčanika izvadila veliku novčanicu držeći je ispred očiju radnika, dok je iz novčanika vadila sitan novac, kojim bi platila.

Radnika je to očigledno zbunilo, na snimku se vidi da je krenuo da joj vraća krupan novac, a ona kada je primjetila da se momak toliko zbunio, da više i ne zna ko kome treba da plati, iskoristila je priliku i 100 maraka nonšalantno stavila u novčanik.

U komentarima koji su se pojavili na video koji je objavljen na Facebook strranici “Uživo sa balkanskih ulica”, piše da joj ovo nije prvi put, kao i da je ranije “operirala” po radnjama na sličan način.

Također, mnogi ljudi ne osuđuju nju, navodeći da nije lopov osoba koja je iskoristila nesnalažljivost i zbunjenost radnika, već krive njega jer ne vodi računa o novcu u kasi.

KOMENTARI:
Loading...