Legendarna pjevačica je preminula poslije teške bolesti u 66. godini.

Pinkova zvijezdica Marko Bošnjak tokom takmičenja otpjevao je jedan od najvećih hitova preminule jugoslovenske zvijezde Jadranke Stojaković.

Marko je svojom interpretacijom rasplakao sve u studiju, a posebno je dirnuo članove žirija koji nisu mogli da zaustave suze.

Čitav Balkan plakao je dok je slušao kako maleni dečak izvodi Jadrankinu pjesmu ”Što te nema”, a video-snimak Markovog nastupa ima preko tri miliona pregleda na Jutjubu.

Nakon što je maestralno otpjevao hit balkanske zvijezde, Pinkovoj zvijezdici se ostvario veliki san kada je upoznao Jadranku. Naime, Bošnjak je pozvan da pjeva na humanitarnom koncertu za ovu legendarnu pjevačicu.

Marko nije mogao da sakrije oduševljenje što je upoznao Jadranku, a nema sumnje da je on osvojio srca publike širom regiona.

Podsjetimo se kako je Marko oduševio Balkan!

Jadranka je preminula poslije teške bolesti u 66. godini u jednom domu za stare u Banja Luci. Iza sebe je ostavila veliki broj hitova, a posjedovala je pravo muzičko blago. Pjevačica je posljednjih nekoliko godina živela u Banja Luci i duže vrijeme je bolovala je od multipla skleroze. Bolest, koja je prouzrokovana nakon pada na bini 2009. godine, natjerala ju je da odustane od koncerata i javnih nastupa.

Nekadašnja jugoslovenska zvijezda i uspješna kantautorka i slikarica nekoliko godina je živjela u Japanu, a posljednjih godinu dana provela je u Domu za stare “Karitas” u Banjaluci.

Autor: M. Krasić

KOMENTARI:
Loading...